Faciliteiten

Uitstekende

Faciliteiten

ALARM / PANIEK KNOP

Het kan helaas voorkomen dat je een klant in je kamer hebt die zich misdraagt of zelfs agressief is. Wij staan altijd klaar voor de dames. Om die reden hebben wij alarm/paniek knoppen op de kamers.
Dat houdt in dat als je op het knopje drukt, er een luid alarm afgaat en wij daar een melding van krijgen. Ook jouw collega’s in de kamers naast jou horen het alarm en kunnen in de gang op een scherm zien welke kamer dat betreft. Alle werkkamers bevinden zich binnen een straal van 100 meter van het kantoor waardoor de beheerder zeer snel ter plaatse zal zijn.

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Afgezien van dat alle kamers zijn voorzien van wasbakken bevinden zich in alle panden ruime wc en douchegelegenheden.

Tevens zijn er in de panden in de Geleenstraat Jacuzzi’s aanwezig.

BEDDENGOED

Iedere dag worden alle kamers voorzien van schoon beddengoed en handdoeken. Zodra het vies is, kan je overigens op elk gewenst moment schoon beddengoed en handdoeken halen bij ons op kantoor.

GRATIS WIFI

Wie kan er deze dagen nog zonder internet? Je wil natuurlijk ook graag familie en vrienden spreken in het buitenland. Tegenwoordig doen wij dat ook via het internet. Om die reden zijn al onze panden voorzien van gratis Wifi.

TV DVD

Omdat sommige klanten soms wat extra stimulatie willen hebben zijn al onze kamers van TV’s met DVD voorzien.

KOFFIE EN THEE

Even een break? Kom gezellig een kopje koffie doen of neem het gewoon  mee. Voor de koude dorst zijn er in de panden frisdrankautomaten aanwezig.

PINNEN

Je klant heeft geen contant meer? Geen probleem met ons mobiel pinapparaat kan hij altijd pinnen waarna wij het geld aan jou uitbetalen.

ADMINISTRATIE

Al onze facturen worden aan het einde van de maand automatisch per email verstuurd naar jou of je boekhouder. Op onze facturen staat duidelijk vermeld op welke dagen je welke dagdelen hebt gehuurd, makkelijk voor je eigen administratie als je het zelf niet meer precies weet

Camera toezicht en lockers

In al onze panden hebben wij 24 uur per dag cameratoezicht welke op grote tv’s op de beide kantoorlocaties door de dienstdoende beheerder in de gaten worden gehouden.

Dit om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste praktijken in de panden plaats vinden en indien dit eventueel wel gebeurt dat wij de beelden aan de politie kunnen overdragen. Voor alle huurders hebben wij lockers waarin je je kleding en waardevolle spullen kunt opbergen.

Overnachting en parkeermogelijkheden

In de directe omgeving van zowel de Doublet als de Geleenstraat zijn parkeergarages waar je tegen een gereduceerd tarief je auto kan parkeren.

We hebben verschillenden panden in de directe omgeving van de straten waar je eventueel kan overnachten of voor langere tijd kan wonen.
Informeer van tevoren naar de mogelijkheden hiervan.