Over Ons

Wij zijn

Casa Viola

OVER CASA VIOLA

Met kamers zowel in de Doubletstraat als in de Geleenstraat is Casa Viola een van de grootste raamexploitanten in Den Haag en dat al meer dan 40 jaar op professionele basis. Aangezien wij zeer veel verschillende kamers hebben (kamers aan de straat, kamers in passages, kamers met aparte vitrines, SM kamers etc. )
hebben wij voor iedere wens wel een kamer. Je kan ons kantoor makkelijk herkennen aan de Violet kleur van de ramen en deuren. Vandaar ook de naam Casa Viola.

UITGANGSPUNTEN

Respect: Iedereen is voor ons gelijk en we behandelen iedereen gelijk, wij geven iedereen respect en verwachten dat dan ook terug.

Eigen baas: Als ZZP-er (Zelfstandig Zonder Personeel) ben je eigen baas, dat houdt dan ook in jij zelf bepaalt hoe je werkt, hoeveel je werkt, wie je klanten zijn en dat je voor jezelf werkt. Jij bepaalt dus alles zelf, niet de raamexploitant, de klanten of “vriendjes”.

Iedere vorm van dwang is voor ons onacceptabel, zodra wij de indruk krijgen dat je niet uit vrije wil werkt of dat je niet voor jezelf werkt maar voor iemand anders zullen wij dit direct aan de politie doorgeven en de huur van de kamer opzeggen.